Visita de la Colla de Geganters i Grallers de Sant Celoni a l’HTVC

El passat dilluns 26 de setembre la Colla de Geganters i Grallers de Sant Celoni va visitar l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta com a part del seu projecte “Onada d’agraïments”.

La finalitat del projecte és oferir un agraïment personal als professionals sanitaris del país, per l’esforç  dut a terme en el seu dia a dia i especialment durant la pandèmia de la COVID-19. La iniciativa ha dut a la Colla pels diferents hospitals de Catalunya acompanyats per Mau, el seu gegantó, repartint alegria i el seu missatge d’agraïment.

Un cop a l’HTVC els representants de la Colla van llegir un manifest d’agraïment als professionals que els van rebre i van fer entrega a Maria José Rallo, directora del centre,  dels distintius que simbolitzen aquesta mostra d’agraïment.

Seguidament, la directora Rallo, va llegir i entregar una carta als visitants amb un desig de millora en positiu , dirigit al Departament de Salut,  que la mateixa Colla s’encarregarà de fer arribar al Departament juntament amb tots els desitjos de la resta d’hospitals visitats.

Per tancar l’acte de forma festiva i agrair la bona rebuda als presents, els Geganters van fer ballar en Mau al ritme de la música tradicional.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.