“Trobem-nos i compartim”: aula virtual de preparació al naixement

Una de les conseqüències de l’aïllament que estem vivint és l’adaptació al medi. Per sort actualment tenim un desplegament d’eines informàtiques que ens ajuden a fer més sociable el dia a dia a pesar del distanciament.

Amb aquestes eines, les llevadores de les Terres de l’Ebre hem iniciat una prova pilot per a donar suport a la preparació al part. Les circumstàncies fan que estiguem allunyades de les dones i no les puguem veure setmanalment, com és en el cas de la preparació al naixement.

Sota el nom de “Trobem-nos i compartim”, escollit per la llevadora Carme Celma López per a denominar l’aula virtual de reunió, es dona resposta a la necessitat de trobar-se amb el grup d’iguals i compartir circumstàncies comunes, sentiments i, sensacions com la por o el respecte al part…, tot plegat amb l’objectiu de transmetre confiança a la dona i el seu entorn en aquesta nova etapa de la seva vida.

Així, per via telemàtica es facilita la informació requerida sobre el tema de què es tracti, es responen els dubtes i sobretot s’intenta transmetre a les dones la seguretat que no estan soles i que sempre poden contactar amb la llevadora de referència mitjançant l’eConsulta i el telèfon.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.