Taller de musicoteràpia i neurodesenvolupament en nadons (19 de novembre)

El dia 19 de novembre es realitzarà un taller de musicoteràpia i neurodesenvolupament en nadons en motiu del Dia Mundial de l’Infant Prematur.

 

El taller organitzat per Silvia Franch, pediatra de la Unitat Neonatal de l’HTVC i Cinta Panisello, infermera de la unitat Neonatal i especialista en pediatria de l’HTVC, serà a l’Auditori de l’Escola de la Lira Ampostina de 10:30 a 13:00 hores.

La musicoteràpia és una disciplina científica en la qual s’utilitza la música i els diferents elements per assolir objectius que millorin la qualitat de vida de les persones.

La sessió anirà a càrrec de la Romina Rótulo, pedagoga i musicoterapeuta, el seu objectiu com terapeuta és que les famílies aprenguin a connectar amb els seus  nadons i que visquin de manera més conscient aquesta etapa de la vida.

La música té diversos beneficis per als nadons, com estimular el desenvolupament emocional, cognitiu, social i físic del bebè, afavorir la creativitat i la imaginació, ajudar a la comunicació, la socialització i potenciar el vincle entre el bebè i els seus cuidadors, entre altres.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.