SB Hotels pagarà més de 2.000 anàlisis genètiques  al Projecte Emma

Per segon any consecutiu, SB Hotels signa un conveni de col·laboració amb el Projecte Emma en el qual, aquesta vegada, l’aportació permetrà realitzar estudis d’expressió gènica en pacients amb càncer de mama.

SB Hotels i el Projecte Emma han signat avui dimecres, 25 d’octubre, un conveni de col·laboració en què SB Hotels fa una aportació de 16.000 euros que ajudarà al grup d’investigadors del Projecte Emma dur a terme 2.100 anàlisis genètiques.

Aquesta donació servirà per a estudiar l’expressió gènica dels ganglis limfàtics de l’aixella de 300 pacients amb càncer de mama mitjançant la tècnica de PCR quantitativa. Aquesta tecnologia ajudarà als investigadors, juntament amb altres metodologies ja utilitzades pel grup de recerca, a identificar els biomarcadors involucrats en el pronòstic de les pacients.

Actualment, el grup de recerca en Patologia Oncològica i Bioinformàtica, grup impulsor del Projecte Emma situat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, està immers en la investigació centrada a estudiar la resposta immune dels ganglis limfàtics de l’aixella en pacients amb càncer de mama.

L’any passat, SB Hotels també va col·laborar amb aquest projecte d’investigació ebrenc fent una aportació que va ajudar a contractar una nova investigadora va incorporar a l’equip.

Maria Rosa Ripollés, presidenta de la Fundació Dr. Ferran, mostra la importància d’aquest conveni i destaca que “amb la nova col·laboració es referma l’esforç entre el teixit empresarial i els projectes de recerca del territori, que és essencial per avançar en la millora de la salut i, a la vegada, s’ajuda a retenir el talent dels professionals de les Terres de l’Ebre amb una visió de futur”.

Amb aquesta donació, SB Hotels consolida la seva línia de responsabilitat social corporativa centrada en un projecte d’impacte social i que, alhora, té un fort caràcter local, al tractar-se d’un equip d’investigació que està establert a Tortosa. “Els nostres orígens com a empresa són a les Terres de l’Ebre i volem que la nostra aportació solidària recaigui en conceptes socials que tinguin un impacte directe en aquest territori que ens ha vist créixer”, explica Marc Alado, conseller delegat de SB Hotels.

Carlos López, director del Projecte Emma, agraeix aquesta nova aportació que “ens ajudarà a fer un salt qualitatiu i quantitatiu important, ja que les anàlisis genètiques permetran profunditzar en l’estudi de la resposta immune dels ganglis axil·lars”. López també ha posat en valor que el projecte Emma, gràcies a  aportacions com les dos que ha fet SB Hotels, també “importa investigadors d’altres parts del món i això és rellevant per al territori, però també per a totes les pacients perquè la lluita contra el càncer de mama és global”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.