Sant Jordi 2021 a l’ICS Terres de l’Ebre

Avui, l’ICS Terres de l’Ebre celebra la Diada de Sant Jordi amb contes per als més petits i punts de llibres en forma de rosa com a protagonistes d’aquesta jornada tan especial.

A l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta es lliurarà un punt de llibre a cada pacient ingressat a les unitats d’hospitalització, a l’Hospital de Dia i a l’Àrea de 24 Hores d’urgències. Aquests han sigut fabricats per l’associació de famílies de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de la comarca del Montsià anomenada APASA.

També s’obsequiarà amb un conte els infants de la planta de pediatria i els que es visitaran a consultes externes del centre. A més, als centres on hi ha atenció pediàtrica es regalarà als infants el conte La llegenda del cavaller Valentí, amb el text de Nàdia Umbert Muñoz i les il·lustracions, obra de la seva filla, Lucia Rodríguez i el punt de llibre.

Aquest conte que forma part del projecte “Cap infant sense conte”, s’ha finançat gràcies a la col·laboració de les empreses, ajuntaments i entitats que figuren a la contraportada del llibre.

Tortosa, 23 d’abril de 2021

  

Bookmark the permalink.

Comments are closed.