Programa de Benestar i Salut a la Terra Alta 2023

Des de l’EAP Terra Alta estan duent a terme diferents activitats al territori destinades a la gent gran en col·laboració amb el Consell Comarcal que els dóna suport logístic. Aquestes són les activitats que s'estan duent a terme:

De febrer a abril de 2023, es segueix amb el desplegament del programa “Ens cuidem, Terra Alta” als municipis de La Pobla de Massaluca  i Caseres. Els professionals que hi col·laboren en aquesta segona edició són: Neus Guerrero Saez, psicòloga referent de Benestar Emocional i Salut Comunitària de l’EAP Terra Alta, Anna Curto Sabater, Referent de Benestar Emocional i Salut Comunitària a l’EAP l’Aldea i Neuropsicòloga a l’Hospital Verge de la Cinta i l’Hospital Comarcal de Móra la Nova; Sara Llop Fortuño, treballadora Social de l’EAP Terra Alta; Laia Fontanet Ferre, fisioterapeuta del CAP de Batea i Gemma Segura, infermera del CAP de Caseres i Referent de Comunitària a l’EAP Terra Alta.

De febrer a juny de 2023 s’està realitzant el programa psicoeducatiu “Benestar i Salut” als municipis de Gandesa, La Fatarella, Batea i Horta de Sant Joan, per a la promoció de l’envelliment saludable, minvar l’aïllament social i crear xarxa de suport i ajuda mútua al territori. L’activitat inclou una sessió envers la nutrició saludable que durà a terme  Laura Pla, nutricionista de l’EAP Terra Alta.

En total, tenint en compte el format de grup psicoeducatiu, s’han atès i donat resposta a les necessitats de 133 persones fent front a la casuística de trobar-se en l’àmbit rural i amb la proximitat assistencial com a prioritat. Actualment, els grups es mantenen actius i es fa suport i seguiment diari a totes les persones mitjançant WhatsApp.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.