Partinando Show dona 3.000 euros al Projecte Emma

Aquest matí s’ha celebrat, a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (HTVC), l’acte d’entrega de 3.000 euros de Partinando Show al Projecte Emma. A l’acte de donació hi ha participat Maria José Rallo, directora de l’HTVC; Carlos López, coordinador del projecte Emma i Fernando Garcia, promotor i creador de la Partinando Show.

“El passat 5 d’agost, el mític grup de música ‘Los Inhumanos’ va actuar en benefici del Projecte Emma a la Partinando show de la Ràpita, des d’aquí volem fer un agraïment molt gran a Fernando i al seu equip per la donació i pel seu entusiasme”, ha explicat Carlos López. Una part de la recaptació del concert, 5 dels 15 euros que valia l’entrada, es destinaran, per tant, a finançar la investigació contra el càncer de mama del Projecte Emma.

Fernando Garcia ha afegit que “el 2019, l’any de la creació del Projecte Emma, vam haver d’aturar una iniciativa de col·laboració per la pandèmia, finalment hem pogut fer-la realitat. Esperem que aquesta donació contribuïsca a aprofundir en la recerca del càncer de mama”.

Finalment, la directora de l’HTVC, ha destacat que “quatre anys després de posar en marxa el Projecte EMMA, continua endavant gràcies a l’ímpetu de Carlos i a tots els suports externs. Un agraïment a totes les persones i entitats com Partinando que ens ajudeu a situar-nos en el mapa de la investigació catalana i, sobretot, a l’equip d’investigadors per fer-ho possible, ens ompli d’orgull i d’esperança”.

   

L’objectiu del Projecte Emma, gràcies a les noves aportacions econòmiques, és portar la recerca un pas més enllà. “Utilitzarem la intel·ligència artificial per a la creació de models a partir d’imatges histològiques, marcadors de resposta immune presents en el microambient tumoral i els ganglis axil·lars, informació genètica i dades clinicopatològiques”, ha recordat el coordinador del Projecte Emma.

El Projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Dr. Ferran, impulsada pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre de l’Institut Català de la Salut.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.