Nou cicle de xerrades per a adolescents impulsat pel CAP La Sénia

A partir del pròxim 9 de juliol i fins al 27 d’agost del 2024, l’Equip d’Atenció Primària Ulldecona – La Sénia impulsarà un cicle de xerrades per a adolescents d’entre 12 i 18 anys. Aquestes sessions es desenvoluparan cada dimarts al Centre d’Atenció Primària (CAP) de la Sénia, d’11.30 a 12.30 h, amb l’objectiu principal de fomentar una cultura de benestar i promoure la salut entre els joves.

El cicle començarà el 9 de juliol amb una presentació a càrrec de Giulia Porou, referent de benestar emocional i salut comunitària, qui exposarà els objectius i el contingut del programa. La setmana següent, el 16 de juliol, Porou abordarà la temàtica “Expressem el que sentim”. El 22 de juliol serà l’únic dilluns que Evelin Mascarell, dietista nutricionista, debatrà sobre les xarxes socials i l’alimentació, seguit del dimarts, 30 de juliol, per una sessió de la infermera Laura Martí sobre conductes saludables i salut mental.

El 6 d’agost, la llevadora Sara Canalda discutirà els estereotips de gènere i la pornografia. La gestió de les emocions serà el tema de la xerrada del 13 d’agost, també dirigida per Giulia Porou. El 20 d’agost, Jordi Murria, fisioterapeuta, explicarà la importància de l’activitat física per a la millora de la salut. Finalment, el 27 d’agost, Mercè Fischer, referent d’Atenció a la Ciutadania, tancarà el cicle amb una sessió sobre els drets dels adolescents.

“Aquest cicle de xerrades no només és una oportunitat per als adolescents per a aprendre sobre salut i benestar, sinó també per a crear un espai on puguen compartir experiències i sentir-se escoltats i compresos”, ha explicat Giulia Porou.

Per a més informació i inscripcions, els interessats podran dirigir-se al seu equip de professionals de referència del CAP La Sénia.

CONNECTEM _ EAP Ulldecona _ Senia

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.