L’ICS Terres de l’Ebre continua la campanya de reciclatge de mòbils

L’any 2018, la Gerència Territorial  de les Terres de l’Ebre, mitjançant la comissió mediambiental, va iniciar una campanya de reciclatge de mòbils per contribuir al projecte “MOBILITZA’T PER LA SELVA” de la Fundació Jane Goodall.

Aquesta Fundació actua, amb la reutilització o el reciclatge dels mòbils, dins d’un pla integral al Congo, on actualment viuen més de 140 ximpanzés. L’objectiu del pla és millorar la vida de les persones, reforestar la selva, mantenir un santuari de rescat i rehabilitació de ximpanzés orfes rescatats del tràfic i caça furtiva, en aquest país africà.

La Gerència de Terres de l’Ebre ha reciclat més de 700 mòbils per aquesta campanya, apadrinant un total de 7 ximpanzés del santuari.

Avui s’ha instal·lat a la porta principal de l’Hospital una urna per poder dipositar els telèfons, acompanyada d’un cartell informatiu d’aquesta campanya, que estarà a disposició durant els pròxims mesos.

Des de la Comissió Ambiental de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre s’anima tothom a col·laborar amb aquest projecte!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.