L’ICS a les Terres de l’Ebre amb el Dia Internacional de les Dones

Avui, Dia Internacional de les Dones, es commemora la lluita de les dones per la seva participació, juntament amb els homes, en l’àmbit laboral i, per tant, pel dret a la independència econòmica.

Es per aquest motiu que des de la Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre s’ha convoca una concentració a la porta de l’HTVC i dels diferents CAPs a migdia, per a que els seus treballadors puguin mostra el seu suport a la paritat i aconseguir una representació justa, equilibrada i positiva de les fites assolides per les dones en els diferents àmbits socials.

A l’HTVC, Maria José Rallo, directora de centre, ha llegit la Declaració institucional del Dia Internacional de les Dones, que aquest any reivindica la normalitat de ser feminista i a diferents Centres d’Atenció Primària els treballadors s’han reunit a la porta del centre a les 12:00 h per mostrar el seu suport a la causa.

Per la seva part l’ICS va realitzar ahir una xerrada que es podia seguir en directe en la que va interpel·lar els homes en la lluita per a la igualtat. Amb la premissa d’entendre que cal equilibrar la balança i que cal fer partícips els homes en la transformació social cap a la igualtat. Podeu recuperar-la aquí.

   

Bookmark the permalink.

Comments are closed.