L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta rep una donació de 73 coixins per als pacients amb càncer de mama

Ahir, ciutadans de Capçanes van fer una donació de 73 coixins solidaris per a les pacients de l’HTVC i, també, van donar 1.000 € al Projecte Emma, per recolzar la investigació contra el càncer de mama.

Aquesta iniciativa, anomenada “Apadrina un coixí del cor” va sorgir amb l’objectiu solidari d’oferir als malalts un element agradable per tal de fer més còmoda la recuperació a les pacients operades per càncer de mama. Els coixins pretenen alleugerir o, al menys, fer una mica mes portables els dolors conseqüents d’una intervenció d’aquest tipus.

A Capçanes, 40 persones d’un municipi de 400 habitants, porten des de l’octubre trobant-se els dimarts, de 16:00 h. a 18:00 h., a l’Associació de Jubilats del poble per a cosir coixins solidaris en forma de cor.

Voluntaris de Capçanes el dia de l'entrega a l'HTVC

Fins al moment, els ciutadans participants del poble del Priorat, han confeccionat un total de 550 coixins. Dos-cents de grans, els quals són els que s’han apadrinat i s’estan donants als i les pacients de l’Hospital de Reus i als i les de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

La Direcció i els professionals de l'HTVC agraint la iniciativa

L'acte de donació del passat 20 de març

Els altres 350 es tracta de coixinets més petits, 200 dels quals s’han donat als padrins dels coixins terapèutics per agrair la seva aportació econòmica.  Els 150 coixins restants s’han venut a baix preu per poder costejar el material necessari per fer-los.

Finalment, els voluntaris han donat un xec de 1000€, diners que s’han  obtingut dels beneficis de la venta dels 100 coixinets restants. El xec s’ha donat al Projecte EMMA, que treballa per la investigació del Càncer de Mama a les Terres de l’Ebre. Carlos López, director mèdic del projecte, ha rebut la donació amb gran il·lusió i agraïment.

 

Carlos López rebent el xec per al Projecte EMMA

Des de la Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre volem agrair a tots els implicats el seu esforç i altruisme.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.