L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta rep, per cinquè any consecutiu, el Premi TOP 20


L’Hospital Verge de la Cinta ha obtingut un any més el Premi TOP 20 en la categoria de Gestió Global, que atorga la consultora de serveis sanitaris IASIST a centres de tot l’Estat espanyol.

En un acte celebrat ahir al Centre d’Art Reina Sofia de Madrid, el director mèdic de l’Hospital de Tortosa va recollir el Premi TOP 20 a la Gestió Hospitalària Global en la categoria d’hospitals generals mitjans.

El Programa Hospitals TOP 20 avalua els hospitals basant-se indicadors objectius obtinguts a partir de dades registrades de forma rutinària i ofereix al sector sanitari una comparativa útil per a la millora de resultats, segons criteris de qualitat, adequació i eficiència.

L’objectiu és identificar els estàndards de bona pràctica i reconèixer la feina dels centres que han obtingut el millor resultat en el procés d’avaluació.

D’un total dels 63 premis que s’han lliurat, 26 han estat per a 16 hospitals catalans. Pel que fa als premis a la Gestió Hospitalària Global, 9 són catalans: Agrupació Sanitària Sant Joan de Déu – Hospital Clínic de Barcelona, Clínica Corachan, Consorci Sanitari de l’Anoia, Fundació Hospital Sant Bernabé, Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, Hospital de Viladecans, Hospital Universitari de Bellvitge, Hospital Universitari Mútua Terrassa i Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, cosa que novament posa de manifest l’excel·lència i la qualitat del sistema sanitari públic de Catalunya.

Després de 17 edicions i més de 200 hospitals avaluats, el Programa està plenament consolidat en el sector sanitari i és molt ben valorat tant pels hospitals com per les administracions sanitàries.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.