L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta realitza una operació de columna d’alta complexitat

L’equip del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia ha intervingut durant gairebé sis hores a un pacient amb luxació cervicotoràcica.

Per a fer aquesta operació s’ha requerit una coordinació amb tot el personal de quiròfan: zeladors, auxiliars d’infermeria, infermeres, tècnic de raigs i altres, tant del torn de nit com del de matí, i amb el Servei d’Anestesiologia i Reanimació.

El Dr. Julio Nogales destaca la vocació de les persones implicades i vol donar les gràcies a tot l’equip que va permetre que l’operació sigues un èxit, així com als dos facultatius externs que han col·laborat, el Dr. Joan Salvador Escala, traumatòleg de Reus, i el Dr. Mauricio Díaz, neurofisiòleg de Saragossa. A aquestes felicitacions se sumen la gerència i les diferents direccions de l’HTVC.

“Portem tota la setmana preparant la cirurgia i ha estat un orgull veure’ls treballar. Els companys que han vingut de fora, simplement s’han quedat admirats de veure la col·laboració i coordinació de l’equip durant tota la intervenció.” diu Nogales.

Tortosa,  4 d’agost de 2021

Bookmark the permalink.

Comments are closed.