L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, hospital TOP 20- 2017

L’Hospital Verge de la Cinta ha obtingut, per sisè any consecutiu, el Premi TOP 20 en la categoria de Gestió Global d’hospitals comarcals i generals de model de gestió directa, que atorga la consultora de serveis sanitaris IASIST a centres de tot l’Estat espanyol.

Durant la 18a Conferència Hospitals TOP 20, que ha tingut lloc el 22 de novembre a l’Auditori Reina Sofía de Madrid, el gerent territorial, Sr. Carlos Tobar, en nom de tots els professionals, ha recollit el premi de mans del Sr. Ivan Planas, gerent de Serveis Assistencials de l’Àrea d’Atenció Sanitària del Servei Català de la Salut.

Els premis TOP 20 els lliura la consultoria IASIST amb l’objectiu d’identificar els estàndards de bona pràctica i reconèixer la feina dels centres que han obtingut el millor resultat en el procés d’avaluació. En l’edició de l’any 2017 la participació, que és voluntària, ha estat de 146 hospitals de tot l’Estat.

Dels 53 guardons que s’han lliurat, 24 han estat en Gestió Hospitalària Global. Aquest premi reconeix els hospitals amb el millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics i en la resta d’activitat, introduint indicadors d’eficiència al costat dels de qualitat i adequació.

Entre els hospitals de l’ICS també han resultat premiats l’Arnau de Vilanova de Lleida i Joan XXIII de Tarragona

En aquesta 18a edició, i de manera excepcional, s’han realitzat dues anàlisis independents, sobre les millors trajectòries 2010-2015 i sobre l’informe d’implantació de la classificació internacional de malalties (CIE_10_ES) de l’any 2016.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.