Les nutricionistes de l’ICS a les Terres de l’Ebre han impulsat diverses intervencions educatives per fomentar hàbits alimentaris saludables entre els infants

Amb motiu del recent Dia Mundial de l'Obesitat, les nutricionistes de les Terres de l'Ebre han impulsat diverses intervencions educatives per fomentar hàbits alimentaris saludables entre els més petits.

Marta Mauri, dietista-nutricionista, va dirigir una xerrada a l'Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús, destinada als alumnes de 2n de primària. La temàtica va girar entorn de l'alimentació saludable i l'origen dels aliments consumits, així com la importància d'optar per plats saludables.

D'altra banda, Sandra Carreres va impartir una sessió a l'Escola de Sant Jordi de l'Ametlla de Mar, dirigida als alumnes de 1r de primària, i Evelin Mascarell juntament amb Iolanda Elías, van encapçalar una intervenció al Col·legi Sagrat Cor d'Amposta, amb els alumnes també de 1r de primària. Aquestes sessions van abordar temes similars, posant èmfasi en la importància de menjar de manera equilibrada i conscienciada.

A través d'aquestes accions, les nutricionistes de la zona busquen educar des de les edats més primerenques per prevenir problemàtiques de salut relacionades amb l'alimentació, contribuint a la construcció d'un futur més sa i conscient en les Terres de l'Ebre.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.