L’EAP Tortosa Oest presenta ‘Tastets de Salut’, un cicle de xerrades per a promoure la salut

L’EAP Tortosa Oest organitza ‘Tastets de Salut’, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xerta, un cicle de xerrades pràctiques que busca potenciar la salut de la ciutadania. Sota el lema “Petits canvis per començar a cuidar-nos”, aquesta iniciativa veurà la seva llum el pròxim 12 de febrer, amb l’impuls d’un grup de professionals de comunitària del CAP Baix Ebre format pels nous rols professionals de l’atenció primària.

L’objectiu és clar: proporcionar a la ciutadania les eines i el coneixement necessaris per abordar petits canvis en la seua vida diària que tinguen un impacte positiu en la seva salut i benestar global. Amb sessions setmanals que se celebraran cada dilluns, de 15:15 a 16:45 h, a la sala polivalent de l’Ajuntament de Xerta, el cicle abordarà temes crucials per a la salut i el benestar.

La programació inclou sessions com la presentació de les professionals el 12 de febrer, un taller sobre emocions i pensaments el 19 de febrer a càrrec de la psicòloga Carla Juarez, i una sessió sobre mites alimentaris amb la dietista nutricionista Marta Mauri el 26 de febrer. A més, les higienistes bucodentals Eli Bohigues i Eva Mª Ortiz lideraran una sessió sobre una bona salut bucodental el 4 de març. L’11 de març, la fisioterapeuta Joana Fabra compartirà els beneficis de l’exercici terapèutic.

Joana, una de les professionals impulsores de la iniciativa, explica que “és essencial proporcionar eines tangibles que les persones puguen integrar fàcilment en la seua vida quotidiana per millorar la seva salut.”

El cicle culminarà amb una sessió de cloenda el 18 de març, on es resumiran les principals conclusions i es proporcionaran recursos addicionals perquè la ciutadania puga continuar el seu viatge cap a una vida més saludable.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar als diferents consultoris locals de l’ABS Tortosa Oest i a l’Ajuntament de Xerta.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.