L’Associació Contra el Càncer a Tarragona i l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa signen un acord de col·laboració per a l’atenció psicològica de pacients oncològics i les famílies

L’Associació Contra el Càncer a Tarragona col·laborarà, a partir d’aquest mes d’octubre, amb l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa oferint diversos serveis d’atenció psicològica gratuïta a pacients amb càncer que reben tractament al centre i les seues famílies.

Aquesta col·laboració és possible gràcies a l’acord que han subscrit les dues organitzacions i que han signat Maria Ferré, gerent territorial de la Gerència Territorial Terres de l’Ebre de l’Institut Català de la Salut i Frederic Adan, president de l’Associació Contra el Càncer a Tarragona.

En concret, una professional de l’Associació Contra el Càncer col·laborarà amb el Servei d’Oncologia de l’Hospital. En aquest àmbit durà a terme orientació i assessorament als i a les pacients i les seues famílies; proporcionarà eines terapèutiques dirigides a afavorir l’adaptació del pacient i la família al procés de malaltia i tractament; i intervenció psicològica davant els trastorns psicològics presentats pel pacient i familiars.

L’Associació Contra el Càncer realitzarà aquest programa de manera gratuïta per a l’HTVC amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la persona malalta de càncer i dels seus familiars i, a la vegada, reduir les alteracions emocionals, relacionals i socials que puguen sorgir a conseqüència de la malaltia.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.