L’alumnat de l’Escola Ferreries visita l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa en el marc del projecte Magnet

Aquesta setmana, l'alumnat d'infantil de l'Escola Ferreries ha visitat l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, dintre de la seua aliança a través del projecte Magnet i amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge a partir dels àmbits científic, social i de la salut.

Dimarts, un grup d'alumnat d'I4 i I5 va fer una petita estada al Servei de Consultes Externes, al laboratori de microbiologia i a la farmàcia del centre, acompanyat de la doctora Mercè Cardona del Servei de Medicina Interna, Mar Olga Pérez, responsable del Laboratori d'anàlisis clíniques; Esther Julián, responsable del Servei de Farmàcia i Antonio Martínez, farmacèutic hospitalari. Avui un segon grup farà també una visita. Paral·lelament, a l'entrada de Consultes Externes de l'HTVC s'han exposat unes manualitats de l'alumnat simbolitzant microbis, bons i dolents, que fins ara havien estat a l'escola.

Aquesta activitat forma part del programa Magnet 2022-2023, que per segon any consecutiu, inclou projectes de col·laboració entre l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i el centre escolar CEIP Ferreries de la mateixa capital del Baix Ebre. Cal destacar que dins del programa, els professionals de la Salut de l'ICS de l'Ebre duen a terme activitats diverses, que intenten incloure el màxim de disciplines mèdiques possibles per donar una visió àmplia als alumnes de la importància de la salut.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.