CatSalut informa: La Universitat Rovira i Virgili, nou punt de vacunació temporal a Tortosa

• El Hall de la Universitat Rovira i Virgili de Tortosa substituirà el Pavelló Firal com a punt de vacunació poblacional fins a l’inici del nou curs

• La Universitat iniciarà l’activitat de vacunació a partir del dilluns 16 d’agost

La Universitat Rovira i Virgili, a l’Avinguda Remolins 13, al costat mateix del Pavelló Firal serà, a partir del dilluns 16 d’agost, el nou punt de vacunació poblacional de la capital del Baix Ebre. El nou punt substituirà temporalment el Pavelló Firal, i donarà major confort el que queda d’estiu. Donades les circumstàncies meteorològiques i les previsions actuals s’han accelerat els preparatius de canvi d’ubicació previstos en cas que fos necessari.

Estat de vacunació a les Terres de l’Ebre

Aquest dijous 12 d’agost s’arribava a la xifra de 127.419 primeres dosis administrades a la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre. Avui, en aquesta regió sanitària hi ha un total de 112.241 persones que ja disposen de la pauta completa de vacunació, la qual cosa suposa que un 66,26% de la població immunitzada.

Recentment s’ha obert la franja d’edat entre els 12 i els 15 anys per ampliar la cobertura de persones vacunades a tot Catalunya. Aquesta mesura proporciona més seguretat i immunització a l’hora de començar el nou curs escolar.
En aquests moments, un 33% de la població d’aquesta franja d’edat ja disposen de la primera dosi.

Joan Nin, Gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, fa una crida a vacunar-se a totes aquelles persones que encara no ho hagin fet. “A mesura que les vacunes arriben, programem i obrim cites als punts de vacunació poblacionals i als centres d’atenció primària”. A més a més, Nin agraeix “tot l’esforç que estan fent els professionals, en especial els d’infermeria, que treballen jornades complementàries i permeten que avui tinguem aquestes dades de vacunació tan positives al territori”.

Tortosa, 13 d’agost de 2021

Bookmark the permalink.

Comments are closed.