14a Jornada de Recerca (Premis Recerca 2022): la recerca com agent de transformació sistèmica

La recerca biomèdica, clínica o en serveis sanitaris és un pilar bàsic de l’Institut Català de la Salut que pot actuar de catalitzador del sistema sanitari. La 14a Jornada de recerca vol aprofundir en la recerca actual que s’està duent a terme a l’ICS i que definirà la pràctica clínica del futur. Les teràpies avançades, la medicina de precisió, l’ús secundari de les dades o la intel·ligència artificial seran alguns dels temes que s’exposaran i debatran.

La Jornada de Recerca d’enguany se celebra al Badalona Centre Internacional de Negocis, amb motiu dels 40 anys de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Com cada any, la jornada de recerca és una nova oportunitat per conèixer de primera mà la recerca que s’està fent als diferents instituts de recerca que formen part de l’ICS.

Durant la trobada també es faran públics els noms de les guanyadores i guanyadors de la convocatòria 2023 dels diferents Premis a la Trajectòria Investigadora i Premi a la Recerca amb Impacte, que volen distingir la contribució significativa al desenvolupament de la recerca en ciències de la salut, amb l’objectiu de fomentar i reconèixer la investigació biomèdica d’alta qualitat, de caràcter preclínic i clínic, que es du a terme a la institució.

>> Més informació i formularis d’inscripció. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.