La infermeria de l’ICS a les Terres de l’Ebre, present al 21st International Nursing Research Conference

L’Hospital Universitari 12 d’Octubre de Madrid ha acollit aquest any el 21st International Nursing Research Conference (Investén-ISCIII), del 14 al 17 de novembre. Aquesta trobada ha comptat amb 446 assistents d’arreu del món (Europa, Àsia, Amèrica del Sud i Amèrica del Nord) i s’hi han acceptat 436 treballs científics procedents de les diferents comunitats autònomes espanyoles entre comunicacions orals, orals breus i pòsters. Més de 100 dels treballs presentats són procedents de centres de Catalunya.

Quatre infermeres de la Gerència Territorial de l’ICS Terres de l’Ebre hi han assistit per fer difusió de les seves investigacions les quals han tingut una alta repercussió i impacte.

La Dra. Estrella Martínez Segura ha exposat les millores evidents al triatge a partir de la formació mitjançant simulació clínica; la Dra. Sílvia Reverté Villarroya ha donat a conèixer un estudi pioner sobre ictus i afrontament; la Dra. Elena Solà Miravete ha presentat un model de valoració de riscos de deliri en persones hospitalitzades d’edat avançada, i la Sra. Ester Gavaldà ha presentat el model d’atenció Salut+Social.

La pròxima seu del congrés al 2018 serà Còrdova. Una nova fita que ens esperona a seguir treballant per innovar, compartir i estar presents en els congressos referents per a la infermeria.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.