La Festa dels Xiquets arriba a la vint-i-cinquena edició

Organitzada per la Gerència Territorial de l’ICS a Terres de l’Ebre i l’Ajuntament de Tortosa, la Festa dels xiquets ha tingut lloc el 30 d’agost al recinte exterior de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

En 25 anys la Festa ha evolucionat molt, s’hi han anat afegint nous col·laboradors i nous tallers amb molta més implicació dels diferents serveis de l’HTVC i dels centres d’atenció primària, però sense oblidar mai l’objectiu amb què es va iniciar: apropar la població més jove al món sanitari de les Terres de l’Ebre, el seu entorn i altres entitats que d’alguna manera tenen cura de la població.

Així, aquesta edició especial ha estat tot un èxit, gràcies a la col·laboració desinteressada d’entitats públiques i privades, associacions, mitjans de comunicació, proveïdors i treballadors, s’hi han fet una cinquantena d’activitats entre tallers, jocs, actuacions, circuits… que han contribuït a divulgar el coneixement i l’educació en la salut entre els més 400 xiquets que hi han assistit juntament amb els seus familiars i acompanyants.

L’acció solidària d’enguany, organitzada per Mans Unides amb el lema “Amb el teu donatiu crearàs ponts d’esperança i d’il·lusió”, ha consistit en un donatiu simbòlic de 2 euros, a canvi d’un joguet solidari.

Així mateix, s’hi ha fet un homenatge a la Creu Roja, en reconeixement a la tasca dels seus voluntaris que porten a terme de manera permanent des de fa molts anys, especialment en l’acompanyament lúdic i educatiu als pacients més petits.

També com cada any, hi han assistit les pubilletes i la reina infantil, les quals, acompanyades per les autoritats locals, directius i personal de la Regió Sanitària i la Gerència Territorial de l’ICS, han repartit un obsequi als infants que estaven ingressats als serveis de Pediatria, Neonatologia i Urgències.

Entrevista Canal Terres de l’Ebre

Notícia Canal21Ebre

Notícia Canal Terres de l’Ebre

Bookmark the permalink.

Comments are closed.