La directora d’infermeria de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, Estrella Martínez Segura, rep el Premi a la Trajectòria Professional CODITA 2022

El dijous 15 de desembre, Estrella Martínez, directora d’infermeria de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, va rebre el Premi Trajectòria Professional 2022 concedit pel Col·legi Oficial d’Infermeres de Tarragona (CODITA).

El guardó suposa un reconeixement públic a la tasca professional de la disciplina infermera en tots els àmbits, realçant a les persones que han contribuït al creixement, la valorització i la projecció social de la infermeria.

A més del premi esmentat, van ser atorgats diversos reconeixements a projectes i treballs de recerca que inclouen noms ebrencs.

El Premi Projecte de Recerca va ser concedit a “Les competències de les infermeres i infermers que realitzen Recepció, Acollida i Classificació i la qualitat assistencial percebuda en un Servei d’Urgències Hospitalari”, realitzat per Jordi Adell Urraca, Jael Lorca Cabrera, Cristina Maria Madueño Duart, Francesc Vicent Forés, Maria Jessica Moreno Gallego.

Pel que fa a treballs de recerca Rebeca Ferré Felipo va guanyar el 2n premi amb “Seguridad en la movilización precoz y previa a la realización del cateterismo cardíaco en pacientes con infarto agudo de miocardio sin elevación del segmento st en una unidad de cuidados intensivos”.

El premi a la millor tesi doctoral va ser concedit a Mª Luisa Paniagua Asensio, amb el treball “Efectos de una intervención formativa a profesionales de enfermería de un hospital de agudos sobre las diferentes lesiones cutáneas relacionadas con la dependencia”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.