Jornada commemorativa del Dia Mundial per a la prevenció de l’abús sexual Infantil a la Ràpita

El 19 de novembre, se celebra el Dia Mundial per a la prevenció de les violències contra xiquets, xiquetes i adolescents per a posar en evidència el problema de les violències sexuals comeses contra menors i la necessitat d’intervenir de manera urgent en la difusió de programes de prevenció.

Coincidint amb aquesta data, L’Equip d’Experts Funcionals (EFE) de les Terres de l’Ebre ha organitzat una Jornada commemorativa del Dia Mundial per a la prevenció de l’Abús Sexual Infantil que tindrà lloc el pròxim 16 de novembre, a l’església nova de la Ràpita, de 18 a 19.30 h. L’entrada és lliure i oberta a tothom.

La primera xerrada “Prevenim, detectem i actuem davant les violències sexuals a menors”, serà a càrrec de Neus Jové i Pepa Gellida, Equip Funcional d’Experts (EFE) Terres de l’Ebre. Posteriorment, Núria Bosch, autora del llibre Les Flors de la Nura, parlarà de la seua vivència personal. Cynthia del Pino, RBEC de l’EAP la Ràpita- Alcanar, serà l’encarregada de cloure la jornada reflexionat sobre “L’educació afectivosexual, la millor eina per prevenir l’abús sexual”.

L’Equip Funcional d’Experts (EFE) és la unitat específica per tractar els casos de violència sexual i maltractament greu en infants i adolescents a la Regió Sanitària Terres Ebre i està integrat per una pediatra, una treballadora social de l’ICS Terres de l’Ebre i una psicòloga de l’Institut Pere Mata.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.