IX Jornada de l’Adolescència a Amposta

El pròxim 17 de març, se celebra la IX Jornada de l’Adolescència a Amposta, un acte organitzat pels departaments de Salut, de Drets Socials, d’Educació i d’Igualtat i Feminisme, juntament amb els Ajuntaments d’Amposta i Tortosa i la fundació Pere Mata Terres de l’Ebre. Hi col·labora també l’associació Atzavara-Arrels juntament amb les oficines Jove de les quatre comarques ebrenques.

Aquest 2023 la jornada se centra en la temàtica de les violències i desigualtats, especialment les de gènere, amb l’objectiu d’aprofundir en aquesta problemàtica i focalitzar-la en la població jove, ja que les xifres demostren un augment i normalització d’aquest tipus de comportaments entre els adolescents.
El programa de l’acte inclou conferències i ponències d’experts en violència masclista i d’altres problemàtiques relacionades, a més d’un seguit d’espais experiencials tipus taller que acostaran vivències i reflexions als participants.

Professionals de l’ICS Terres de l’Ebre participaran amb diverses accions.
D’una banda, Neus Jové, de l’Equip Funcional d’Experts (EFE) de les Terres de l’Ebre oferirà un aprenentatge sobre la detecció de l’abús sexual des de l’àmbit educatiu, a partir d’un cas pràctic.
D’altra banda, Susanna Pascual, Giulia Andrada, Laura Bel i Neus Guerrero, psicòlogues referents de benestar emocional i comunitari (REBEC) parlaran sobre com els joves poden crear un lloc segur dins de les seves vides.

 

Aquesta jornada està oberta a tot el públic. Per inscriure-s’hi, cal seguir les instruccions següents:

a) Tothom que hi estigui interessat ha d’accedir a l’enllaç Inscripció general, a fi d’inscriure-s’hi i escollir la ponència
simultània i els espais als quals es vulgui assistir.

b) Els professionals d’Educació han de fer la inscripció per mitjà de l’enllaç Inscripció general i
també per l’enllaç Professionals d’Educació (XTEC), amb el codi d’inscripció 8000770508.
El certificat es lliurarà amb una assistència del 80%.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.