Recerca

L’activitat científica que es du a terme a tota l’àrea geogràfica de les Terres de l’Ebre constitueix un estímul important i necessari per garantir una assistència sanitària de qualitat, una activitat docent notable i una recerca amb un important component translatiu.

La recerca en salut realitzada a tota l’àrea geogràfica de les Terres de l’Ebre està coordinada, des de novembre de 2008, per la Comissió de Recerca Territorial Terres de l’Ebre. L’àmbit d’actuació d’aquesta Comissió és per tant el mateix Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i tota l’Atenció Primària de l’ICS de les Terres de l’Ebre. La Comissió de Recerca Territorial pertany a l’Àrea del Coneixement que és la unitat gestora que integra i coordina les activitats de les comissions territorials de formació continuada, recerca, docència i biblioteca.

A part d’aquesta Comissió, hi ha altres agents implicats en la gestió i impuls de la recerca a les nostres institucions com són la Fundació Dr. Ferran i els instituts d’investigació: Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i l’Insitut d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol (IDIAP).

Comments are closed.