Docència de postgrau

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i el Servei d’Atenció Primària Terres de l’Ebre formen part del grup de centres sanitaris acreditats pel Ministeri d’Educació per a la docència sanitària especialitzada.

Unitat Docent de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

Dins de l’Àrea del Coneixement, la Comissió de Docència

L’HTVC es va acreditar per a la docència l’any 1979 per a les especialitats de Medicina Interna, Cirurgia General, Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia, i Anàlisis Clíniques i Medicina Familiar i Comunitària.

En el moment actual està acreditat per a la formació de residents en 9 especialitats hospitalàries (MIR 7, FIR 1, DUI 1).

Anàlisis clíniques, Anestesiologia i reanimació, Cirurgia ortopèdica i traumatologia, Llevadora, Medicina interna, Medicina intensiva, Obstetrícia i ginecologia, Pediatria i Radiodiagnòstic

L’any 2012 es va crear la Unitat Docent Multiprofessional d’Obstetrícia i Ginecologia.

Presidenta de la Comissió de Docència: Adelaida Cardona Barberan
Secretària: Milagros Magín, tel. 977 51 92 51, mmagin.ebre.ics@gencat.cat

Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària Tortosa Terres de l’Ebre

La Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària (MFiC) Tortosa – Terres de l’Ebre compta amb dos equips d’atenció primària docents: EAP Tortosa 1 Est (CAP El Temple) i Deltebre (CAP Deltebre), i l’hospital de referència: Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Els altres centres col·laboradors són Hospital de la Santa Creu de Jesús (geriatria, drogodependències i PADES) i Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre (salut mental). A més a més, hi ha un conveni de col·laboració amb el servei d’Emergències Mèdiques (SEM), on els residents realitzen 4 guàrdies de 24 h durant la formació de R4

Actualment, hi ha 12 tutors acreditats, 9 al CAP El Temple i 3 al CAP Deltebre, i 3 centres acreditats com a col·laboradors rurals, els de Tivenys, Benifallet i Xerta.
Cap d’estudis: Beatriz Satué Vallvé
Secretària: Sònia Navarro, tel. 977 51 92 51, snavarro.ebre.ics@gencat.cat

més informació

Docencia_htvc_mem_2013

Docencia_mfc_mem_2013

Font: Memòria de l’Institut Català de la Salut, Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre 2013

Comments are closed.