Unitat de Salut Internacional Terres de l’Ebre

Unitat de Salut Internacional Terres de l’Ebre

Horari assistencial: Dimarts, dimecres i divendres de 9.30 a 14.30 h

Situació: Servei de Medicina Preventiva a 4a planta de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta
Programació de visites:
A través del web
933 268 901

Personal

Metge responsable de la Unitat: Josep Rebull Fatsini
Metge: Josep Sol Vidiella
Infermeres amb formació específica en medicina preventiva, salut pública i vacunacions: Marie-France Domenech Spanedda i Elvira Porcar Doménech

Presentació

Unitat funcional en Salut Internacional (USI) Terres de l’Ebre és un òrgan amb professionals formats, estructura organitzativa i infraestructures necessàries amb l’objectiu d’atendre les necessitats de la població en salut Internacional. La Unitat es va crear dins del programa de salut internacional de l’ICS (PROSICS) que té com a vocació la integració de les diverses unitats de l’ICS existents en una xarxa de salut internacional per tal de treballar coordinadament en l’assistència integral a les persones usuàries que es desplacin o procedeixin de països amb epidemiologia diferent a la del nostre entorn, juntament amb la prevenció, el control, la recerca i la docència en l’àmbit de la medicina tropical i la salut internacional.

Cartera de Serveis

Consulta d’atenció a la persona que viatja (previatge) que inclou un conjunt d’activitats preventives encaminades a reduir el risc de patir patologies en l’àmbit propi de la salut internacional:

  • Consell a la persona que viatja.
  • Administració de vacunes generals i específiques, facilitació de medicació estrangera per a quimioprofilaxi de la malària.

Suport, consultoria i assessorament en les activitats preventives i de promoció de la salut en l’àmbit propi de la xarxa.

Consulta de patologia importada (postviatge): conjunt d’activitats assistencials encaminades a abordar tota la patologia que pugui presentar una persona que viatja o una persona nouvinguda en l’àmbit propi de la salut internacional

Horari
Atenció al viatger 9 – 14.30 h, dimarts, dimecres i divendres
Clínica patologia tropical Servei de Medicina Interna Hospital de Tortosa Verge de la Cinta
Laboratori 8 – 15 h
Salut comunitària 9 – 14.30 h, dimarts, dimecres i divendres

Comments are closed.