I tu, com contribueixes a millorar la seguretat dels pacients?

Amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat dels Pacients, l’ICS fa una crida als i les professionals de la institució a compartir a les xarxes socials (Twitter i Instagram), a través de fotografies, quins consells donen als pacients per millorar la seva seguretat.

L’evidència demostra que quan els pacients són partícips en la seva cura, es produeixen beneficis significatius en seguretat i milloren els resultats de satisfacció i en la salut. El lema d’enguany “Incloguem els pacients en la seva seguretat”, en reconeixement del paper crucial dels pacients, les seves famílies i els cuidadors en la seguretat de l’assistència sanitària.

Des d’aquest 7 de setembre i fins al 17 de setembre, els i les professionals de l’ICS podran explicar aquells mètodes que utilitzen diàriament per identificar correctament els pacients, per promoure la bona higiene, la prescripció i presa adequada de medicaments, el seguiment dels procediments i la prevenció de les caigudes. Les imatges han d’il·lustrar consells útils per als pacients, que puguin dur a terme en el seu dia a dia.

Els qui vulguin participar han de publicar una fotografia amb l’etiqueta #SeguretatPacientsICS i mencionar els perfils corporatius de l’ICS a Twitter (@icscat) i a Instagram (@icscatalunya). Entre els participants se sortejaran dues entrades dobles per a l’exposició “Tutankamon” al Centre d’Arts Digitals IDEAL. Cada professional pot participar fins a dues vegades.

La persona guanyadora es farà públic després del Dia Mundial de la Seguretat dels Pacients.

Condicions:

  • Només s’acceptaran imatges enviades per personal de l’ICS
  • Totes les persones que participen en el concurs accepten que l’ICS pugui usar les fotografies enviades als canals comunicatius interns i externs.
  • Les imatges s’han de compartir a través de Twitter o Instagram amb l’etiqueta #SeguretatPacientsICS i mencionant els comptes corporatius de l’ICS: @icscat, en el cas de Twitter, i @icscatalunya, en el cas d’Instagram.
  • Les fotografies han de ser respectuoses i no poden contenir cap mena de desqualificació directa ni indirecta.
  • Les persones que hi participin han d’acceptar les condicions del concurs. El compte ha de ser obert, no privat.
  • Les persones participants han de seguir el perfil corporatiu a través del qual concursen. Aquesta mesura s’aplica perquè des de l’organització es pugui contactar amb elles en cas que hi hagi qualsevol dubte. Si el nom d’algun dels professionals que participen no s’identifica prou clarament en el seu compte, l’organització s’hi posarà en contacte a través d’un missatge directe.
  • El termini de recepció de les imatges comença el 7 de setembre a les 9.00 h i acaba a les 23.59 h del 17 de setembre.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.