Urgències hospitalàries

Al Servei d’Urgències s’atenen els pacients que requereixen d’assistència hospitalària, mèdica o quirúrgica, realment urgent.
Està a disposició dels ciutadans les 24 hores del dia tots els dies de l’any.
S’hi pot accedir directament en cotxe fins a la porta d’entrada. Aneu en compte de no col·lapsar l’accés, un cop hagi entrat el pacient aneu a aparcar el vehicle correctament.

Arribada a Urgències

A la Unitat d’Admissió us demanaran les vostres dades personals i la targeta d’identificació sanitària (TSI). Tot seguit, heu de passar a la sala d’espera.

Triatge de pacients

L’atenció als pacients no es presta per ordre d’arribada, sinó per la gravetat que presenten. Per aquest motiu, una infermera us farà una primera valoració per establir el nivell de prioritat de l’assistència mèdica.
Us demanem que estigueu a la sala d’espera mentre espereu.

Visita mèdica

El metge d’urgències us atendrà i realitzarà totes les exploracions que cregui necessàries i emetrà el diagnòstic, el tractament i la destinació del pacient:

  • Alta mèdica: abans d’abandonar l’Hospital, passeu per la Unitat d’Admissió a recollir l’informe clínic, que és aconsellable que faciliteu al vostre metge de família. Així mateix, és recomanable que us en guardeu una còpia.
  • Seguiment del pacient a consultes externes: si el metge que us ha atès creu oportú que feu el seguiment o sigueu visitats per algun especialista de l’Hospital, al servei d’admissions d’urgències en sortir us informaran de la data i servei on heu d’acudir o bé us citaran directament del servei corresponent.
  • Ingrés hospitalari: en el cas que hagueu de quedar ingressats caldrà que algun familiar o vosaltres mateixos signeu el document d’acceptació d’ingrés hospitalari. Us assignaran un llit i us traslladaran a la unitat d’hospitalització.

L’Hospital disposa d’una caixa forta on podeu dipositar els béns de valor.

Comments are closed.