Informació i prestacions complementàries

Televisió
Les habitacions disposen de televisió que funciona amb monedes.

Telèfon
Les habitacions disposen de telèfon directe tant per fer trucades com per rebre’n. Us indicaran el número en ingressar a l’Hospital. També, hi ha cabines telefòniques públiques a les plantes d’hospitalització.

Cafeteria
La cafeteria és a la planta baixa de l’hospital i està oberta de 7 h a 23 h. Disposa de servei de restaurant de 13 h a 15 h al migdia i de 20 h a 22 h al vespre.

Màquines expenedores
Les plantes d’hospitalització disposen de màquines expenedores d’aigua. Al soterrani hi ha diverses maquines expenedores de refrescos, sucs, cafès i aigua.

Aparcament
L’aparcament és gratuït. Les zones d’aparcament estan senyalitzades i és important respectar-les. Són considerades via pública, cosa que suposa que les possibles sancions per estacionar malament corresponen a l’Ajuntament. Es disposa de sis places d’aparcament per a minusvàlids degudament senyalitzades davant la porta principal.

Servei de barberia
Si necessiteu d’aquest servei, digueu-ho al personal d’infermeria. Les despeses són al vostre càrrec.

Serveis religiosos
Oratori: Està ubicat a la planta baixa de l’edifici central de l’Hospital, enfront de les escales, amb accés des del passadís dels ascensors, i està obert les 24 hores del dia.

L’Oratori està adequat per donar resposta a totes les persones, siguin pacients, familiars o treballadors, que necessitin un espai d’oració o recolliment, independentment de les conviccions religioses de cadascú.

Si puntualment es necessita rebre assistència religiosa catòlica, pot demanar-la a través de les unitats d’infermeria.

Per rebre assistència d’altres confessions, cal adreçar-se a Atenció a l’Usuari. També la pot coordinar el servei d’assistència catòlica.

Recordeu que és important respectar l’àrea sense fum tenint en compte la normativa vigent.

Comments are closed.