Consultes Externes a l’Hospital

Programació, anul·lació i canvis de visites

Podeu demanar, canviar o anul·lar una visita a través del telèfon 977 51 91 00. També podeu canviar o anul·lar una visita enviant un correu a: gerencia.ebre.ics@gencat.cat.

Per programar una visita us podeu adreçar també a admissió de Consultes Externes, situada a la planta baixa de l’edifici. Si us heu de tornar a visitar, no oblideu programar la visita següent. Si no podeu acudir a la visita, comuniqueu-nos-ho tan aviat com sigui possible per poder programar-ne una altra.

Accés a les Consultes Externes

Les visites d’especialistes a l’Hospital es presten a l’edifici de Consultes Externes.

Podeu accedir a l’edifici de Consultes Externes per diverses vies: per l’entrada principal, per la rampa d’entrada directa a Consultes Externes, situada molt a prop de la parada d’autobusos i la cafeteria, i també per l’accés a Rehabilitació on trobareu un ascensor que comunica directament amb les dues plantes.

El dia de la visita

Abans d’acudir a la consulta on us hagueu de visitar, heu de fer el tràmit d’admissió mitjançant les pantalles d’admissió ràpida. Hi ha pantalles al vestíbul principal, a l’entrada de Consultes Externes i a l’entrada de Rehabilitació.

Passos que heu de seguir:

  1. Passeu el codi de barres de la targeta d’identificació sanitària (TIS) pel lector de la pantalla.
  2. Premeu D’acord i us mostrarà el resultat de l’admissió.
  3. Si voleu saber la ubicació de la consulta on teniu la visita, premeu Consulta d’itinerari.

Més informació

Si us plau, mentre sigueu a l’Hospital, desconnecteu els telèfons mòbils.

No truqueu a la porta de la consulta, espereu que surti la infermera.

L’hora de la citació pot modificar-se o retardar-se a causa de les necessitats dels mateixos pacients o la dinàmica de la consulta.

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Comments are closed.