Èxit de participació del IV Seminari de Ferides Complexes a les Terres de l’Ebre

El passat 18 de novembre es va celebrar a Deltebre el IV Seminari de Ferides Complexes a les Terres de l’Ebre dirigit a infermeres, TCAI(Tècnics en Cures Auxiliars d’Infermeria) i alumnes de 4t del Grau d’Infermeria de la URV Tortosa.

Aquest seminari tenia com a objectiu principal, actualitzar els coneixements del maneig de les ferides complexes. Les xerrades i taules anaven enfocades a diferents propòsits d’aprenentatge com prioritzar a la persona com a eix principal de les cures infermeres, aprofundir en el coneixement d’altres vessants de la persona en la cura de les ferides complexes i unificar criteris en el maneig de la cura de les persones amb aquest tipus de ferides.

L’acte va gaudir d’una elevada participació de professionals que van omplir el Parc Fluvial de Deltebre. La inauguració va anar a càrrec de Lluís Solé, alcalde de Deltebre i de Maria Ferré, gerent territorial de l’ICS Terres de l’Ebre.

Al llarg de la jornada, que va ocupar tot el matí, diferents professionals de l’ICS Terres de l’Ebre i d’altres àmbits de la salut, van oferir xerrades i taules rodones al voltant de les ferides complexes.

 

Alba Romero, referent de Benestar Emocional de l’Atenció Primària de l’ICS Terres de l’Ebre, va parlar sobre com afecten els factors psicològics en la cura de les ferides.

D’altra banda, Marta Mauri, dietista-nutricionista d’Atenció primària de l’ICS Terres de l’Ebre va oferir una xerrada sobre la influència de la nutrició en la cicatrització de les ferides complexes.

El seminari va tancar amb una taula rodona on van participar professionals de l’ICS Terres de l’Ebre conjuntament amb representants dels hospitals del territori (HCA, HCME i HSCJ).

La cloenda de l’acte va anar a càrrec de Cristina Sanz, adjunta al Servei d’Atenció Primària  i Estrella Martínez, directora d’infermeria de l’HTVC.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.