Ester Gavaldà, directora d’AP, explica el Model d’Atenció Integrada a la XII Jornades R+D+I TIC Salut i Social

Avui, Ester Gavaldà, directora d’Atenció Primària de les Terres de l’Ebre, ha explicat en que consisteix el Model d’Atenció Integrada Terres de l’Ebre: Salut+Social a la XII Jornades R+D+I TIC Salut i Social. TICs i Comunitat: riscos i beneficis.

En aquesta 12a edició de les Jornades inaugurades pel conseller de Salut, Manel Balcells, i que tenen lloc a l’Aula Magna de la Universitat de Vic, els ponents debaten amb representants del sector de la salut i del benestar social que formen la fila zero.

El model d’atenció integrada social i sanitària d’Amposta com a eina de treball diari per garantir l’atenció més adient a les persones i als seus cuidadors ha estat impulsat pels equips implicats del territori i neix a partir de la inquietud comuna per part dels professionals d’atenció primària del CAP Amposta i els Serveis Socials municipals de la mateixa ciutat, per tal de donar una atenció integrada, eficient i de qualitat als pacients amb necessitats d’atenció sanitària i social complexes. És un nou repte per transformar el nostre sistema i assegurar una atenció de més valor i amb valors.

Podeu consultar el programa aquí

Bookmark the permalink.

Comments are closed.