Estela Martí, tècnica superior en imatge per al diagnòstic, guanya el premi per al millor treball presentat al I Congrés Internacional d’Ecografia per a TSID

El treball porta com a títol “Reproducibilidad en la ecografía realizada por TSID” i conclou que l’estandardització ecogràfica feta pels tècnics superiors en imatge per al diagnòstic (TSID), facilita el seguiment mèdic de la patologia i crea una base per a poder detectar canvis relacionats amb la mateixa o altres malalties.

Els TSID s’han format per a fer ecografies urològiques, tiroidees i musculars protocol·litzades amb la supervisió dels metges radiòlegs per així contribuir en la reducció de la llista d’espera.

Els autors del treball guanyador van ser Estela Martí Bermejo, Ainhoa Bel Querol, Victor Adell Urraca i Andrea Arias Beltrán, tots professionals del Servei de Radiodiagnòstic de l’HTVC. El seu pòster “La importancia del Screening de Aorta en la ecografía urológica realizada por el TSID”, liderat per Ainhoa Bel, també va ser seleccionat per a ser defensat com a comunicació oral.

Enhorabona!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.