En marxa la licitació per a l’ampliació de l’HTVC

Ahir, 20 de desembre, empreses interessades a participar en la licitació de projecte i obra de l’ampliació i reforma de l’HTVC, amb un import estimat sobre els 38 milions d’euros van fer la visita a les instal·lacions per a respondre dubtes. Tenen de termini fins al 23 de gener per a presentar les seves propostes. Un cop escollida la millor opció hi haurà un temps per a elaborar el projecte executiu i poder començar les obres a l’estiu del 2023.

L’ampliació preveu un mòdul de nova construcció de quatre plantes i d’obra nova, on s’ubicarà un nou bloc quirúrgic, consultes externes, part de l’hospital de dia, servei de farmàcia i aparcament, entre altres serveis.

La gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, Íngrid Roca, acaba de fer declaracions al respecte i també ha parlat del projecte de nou hospital de referència a les Terres de l’Ebre que haurà de suposar un increment de la cartera de serveis al territori, tenir instal·lacions idònies i a més ajudar a ser atractius per als professionals de la salut.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.