Els professionals d’infermeria de l’Hospital Verge de la Cinta guanyen tres premis al VII Curs d’infermeria quirúrgica de les Terres de l’Ebre

El Curs l’organitza cada dos anys l’Associació d’Infermeria Quirúrgica Terres de l’Ebre (AIQTE), que aplega professionals de tots els centres sanitaris del territori.

El Centre Cívic de Tortosa ha acollit els passats 17 i 18 de novembre el VII Curs d’infermeria quirúrgica de les Terres de l’Ebre, organitzat per l’AIQTE amb la col·laboració de la Facultat de Infermeria de la URV, la Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre i altres institucions sanitàries del territori.

L’objectiu que l’organització s’ha plantejat en aquesta edició del curs és conscienciar els professionals sanitaris en la potenciació de l’autoresponsabilitat dels pacients quirúrgics i dels seus cuidadors amb la seva salut, tot fomentant l’autocura.

Cal destacar l’èxit de la convocatòria i la participació, ja que hi hagut més de 100 inscrits i s’hi han presentat més de 50 comunicacions orals i en format pòster. Concretament, els professionals d’infermeria de la Gerència han presentat més de 25 pòsters i  2 comunicacions orals.

Els professionals de l’Àrea Quirúrgica de l’HTVC han estat guardonats amb el Premi a la Millor Comunicació Oral amb el títol “Implantació de sistemes d’informació a l’HTVC” presentat per Sandra Murria.

El Premi al Millor Pòster ha estat atorgat als professionals de la Unitat d’Especialitats I amb el treball “Impliquem els familiars i pacients intervinguts en les mesures d’aïllament”, presentat per Cinta Marsà, coordinadora de la Unitat.

I el Segon Premi a Millor Pòster s’ha lliurat als professionals de la Unitat d’Hospitalització Domiciliària pel treball “Implicació en la cura als pacients intervinguts de lligamentoplàstia”, presentat per Judith Espí.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.