Elena Solà rep el IX Premi M. Teresa Gatell Vallvè d’atenció a les persones

Infermera del CAP Amposta, Elena Solà Miravete, ha rebut el IX Premi M. Teresa Gatell Vallvè, que es concedeix per reconèixer el treball de persones, associacions o entitats que s’hagin distingit en tasques d’assistència a les persones i en treballs de recerca dins del camp de la infermeria.

L’estudi premiat es diu “Valoració infermera i factors de risc en la prevenció del deliri en la persona d’edat avançada hospitalitzada” i identifica l’associació existent entre determinades manifestacions de dependència recollides des de la valoració d’infermeria i la presència de deliri en el pacient hospitalitzat. A més, analitza les diferències en la freqüència dels factors de risc associats al deliri de les persones d’edat avançada hospitalitzades en els vuit hospitals de l’Institut Català de la Salut (ICS).

El Pius Hospital de Valls i la Fundació Ciutat de Valls convoquen aquest premi en record i homenatge a M. Teresa Gatell Vallvè que va ser membre de l’equip directiu del Pius Hospital de Valls i del Patronat de la Fundació Ciutat Valls.

Aquest reconeixement l’ha compartit amb la Fundació GINAC, una entitat d’iniciativa social, que treballa per aconseguir la felicitat de les persones amb discapacitat o trastorn mental i la de les seves famílies.

El lliurament del premi ha tingut lloc al Centre Cultural de Valls, el dissabte 4 de maig, en el marc de la 36 edició de la Nit de Premis a Valls en la qual col·laboren i lliuren els seus premis diverses entitats.

   

Bookmark the permalink.

Comments are closed.