El Projecte Emma, a punt d’aconseguir els 150.000 € en donacions, celebra el Dia Mundial del Càncer de Mama amb una gala solidària

El dia 19 d’octubre, el Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa acollirà la Gala Solidària amb el Càncer de Mama.

El Projecte Emma, per a la investigació en càncer de mama, va iniciar la seva campanya de captació de fons a principis de l’any 2020.

Els impulsors del Projecte són el grup d’investigadors en Patologia Oncològica i Bioinformàtica (PO&B), acreditat per l’AGAUR, juntament amb la Fundació Doctor Ferran, i amb el suport de la Gerència Territorial ICS Terres de l’Ebre. Aquest grup està ubicat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i estudia els ganglis de l’aixella en pacients amb càncer de mama, per saber quina implicació tenen en la disseminació del càncer a la resta del cos.

Malgrat coincidir amb l’inici de la pandèmia, i que moltes de les activitats previstes aquell any es van haver de cancel·lar, la campanya ha estat tot un èxit, ja que està a punt d’aconseguir l’objectiu de recaptar 150.000 €, gràcies a la inestimable col·laboració d’empreses, entitats i particulars de les Terres de l’Ebre, i també d’altres indrets de Catalunya, que s’han bolcat a donar-hi suport.

Per celebrar aquesta fita, s’ha organitzat la Gala Solidària amb el Càncer de Mama, amb l’actuació d’un munt d’artistes que han acompanyat el Projecte Emma durant tots aquests mesos i que no han dubtat en participar-hi de forma totalment altruista, entre d’altres: Keila, Joan Rovira, Sau 30, Dani Ruiz, La Tuna Folk i Quico el Célio.

La Gala tindrà lloc el 19 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial del Càncer de Mama, a partir de les 20.00, al Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

El preu solidari de l’entrada és de 20 €, que es destinaran, no cal dir-ho, a continuar impulsant la recerca en càncer de mama, perquè la investigació no s’aturi mai.

Les entrades ja es poden comprar a:

https://www.notikumi.com/channel/notikumi/2021/10/19/gala-projecte-emma

Tortosa, 5 d’octubre de 2021

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.