El Programa HepCelentes reconeix les bones pràctiques del CAS Tortosa per a l’eliminació de l’hepatitis C

Ahir dilluns, 20 de febrer, es va celebrar, a la Clínica Terres de l’Ebre, l’acte d’entrega dels Reconeixements HepCelentes al CAS Tortosa (Centre de Tractament i Seguiment a les Addiccions). Margarita Villar, cap del Servei de l’Aparell Digestiu de l’HTVC, va recollir l’acreditació en representació de l’Hospital de Tortosa.

La Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre agraeix als professionals dels serveis de Farmàcia, de Medicina Interna i de Digestiu que col·laboren amb el CAS Tortosa, per la seva implicació amb el projecte,el qual ahir va rebre la certificació del programa HepCelentes que és un reconeixement que premia el treball i el compromís amb la prevenció, la detecció, la cura i l'eliminació de l'hepatitis C.

El CAS Tortosa, els quals han reconegut l’estreta coordinació amb els serveis de Medicina Interna, Aparell Digestiu i Farmàcia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, ha obtingut aquest guardó, de la mà de la Subdirecció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, de SEDISA (Societat Espanyola de Directius de la Salut) i amb la col·laboració de Gilead Science.

HepCelentes és un projecte de SEDISA (Societat Espanyola de Directius de la Salut, que agrupa persones que exerceixen la seva tasca professional en l'àmbit de la gestió sanitària). El programa té com a objectiu el reconeixement i certificació dels centres d'atenció a les drogodependències (CAS) i centres d’Atenció Primària que treballen i estan compromesos en l'eliminació de l'hepatitis C a Espanya, i fer-ne difusió compartint les bones  pràctiques entre els centres inscrits en el projecte.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.