El compromís de La Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres d’Ebre amb el Projecte Emma fa un nou pas amb la donació de 10.000 €

La Lliga fa la segona de les tres aportacions al Projecte Emma, que sumaran un total de 30.000 €, per investigar el càncer de mama en el marc de l’acord amb la Fundació Doctor Ferran i l’ICS Terres de l’Ebre.

La relació de La Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres d’Ebre amb la ciutadania i la sanitat pública al territori és ben coneguda. El compromís adquirit amb el Projecte Emma se suma a totes les activitats que La Lliga posa a l’abast de la població, des de fa anys, com són les accions formatives i informatives sobre la prevenció, el diagnòstic i la investigació en càncer, la captació de fons per a la investigació i una atenció molt especial als pacients de càncer i les seves famílies.

En paraules del Sr. Francesc Vallespí, president de la Lliga: “Ens vam posar al costat del projecte Emma des del primer moment, des de la primera conversa amb el Dr. Carlos Lopez, al juliol del 2019. Dintre de la modèstia dels pressupostos de l’entitat, vam apostar per aportar, en tres anys, una quantitat, per a natros considerable, la qual vam creure que donaria un important impuls i el tret de sortida al projecte Emma.

”Atenent altres peticions del Dr. Lopez, vam oferir totes les delegacions de les quatre comarques de l’Ebre per realitzar actes en suport al Projecte Emma. El COVID-19 va paralitzar les delegacions i els actes. Tot i això, la Lliga s’ha mantingut en el seu oferiment econòmic del primer dia.

”El compromís de la Lliga amb el territori és conegut per tothom. Portem prop de trenta anys al costat dels pacients oncològics. Un treball callat però constant, aportant informació, divulgació i ajuts als pacients que ho necessiten.

”Contents que, finalment, el Projecte Emma arribi a la recta final, tant de bo es puguin fer realitat els projectes inicials i la seva recerca ajudi a guanyar a la malaltia. Mentre això arriba, la Lliga continuarà la seva tasca de suport i orientació al costat dels malalts de càncer.”

Per la seva banda, el president de la Fundació Dr. Ferran, el Dr. Ramon Bosch, afirma que: “Per al Projecte Emma és un profund orgull comptar amb l’impuls de La Lliga. Treballem plegats per trobar solucions al càncer de mama des de les Terres de l’Ebre, per ajudar les dones de tot el món. Rebre aquest suport a la investigació que fem al territori, ens assegura la retenció del millor talent investigador i en garanteix la continuïtat”.

Amb l’impuls que el Projecte Emma està rebent de la ciutadania, i a punt d’assolir l’objectiu dels 150.000 €, aquest projecte d’investigació en càncer de mama ajudarà a millorar la qualitat de vida de milers de persones afectades per la malaltia, i també ajudarà les persones que les envolten, la seva família i els seus amics.

Tortosa, 8 d’octubre de 2021

Bookmark the permalink.

Comments are closed.