Concurs dibuixos Nadala 2022

Cada any, per Nadal, l’ICS Terres de l’Ebre organitza el concurs de dibuix per a infants d’entre 3 i 13 anys. Aquest concurs proposa des de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i els diferents centres d’Atenció Primària del territori, que els pacients o ingressats pediàtrics puguin fer dibuixos de Nadal i participar de forma oberta al concurs.

El dibuix guanyador forma part del disseny de la Nadala que l’ICS-TE publica per felicitar les festes als seus professionals i usuaris.

Enguany la guanyadora del concurs ha estat la Nahia Carles Curto, de 9 anys amb el seu dibuix de l’arribada del Pare Noel amb helicòpter a l’HTVC.

Aquest any 2022, han participat més de 100 xiquets i xiquetes en les diferents categories. Els guanyadors de cada categoria han rebut un obsequi per part de la Gerència Territorial de l’ICS Terres de l’Ebre.

Guanyador Categoria de 3 a 6 anys. Nil Meca (5 anys)

Guanyadora Categoria de 7 a 9 anys. Nahia Carles Curto (9 anys)

Guanyadora Categoria de 10 a 13 anys. Laia Sans Izquierdo (10 anys)

Laia Sans Izquierdo_10 anys

En aquesta entrada hem volgut recopilar tots els treballs dels concursants per tal d’agrair-los la seva participació i, naturalment, mostrar tot el talent i ganes que van posar a l’hora de fer els seus dibuixos.

De 10 a 13 anys

De 7 a 9 anys

De 3 a 6 anys

Bookmark the permalink.

Comments are closed.