CineFòrum octubre 2021 | Les Malalties Minoritàries, una mirada a través del cinema

Els dijous 14, 21 i 28 d’octubre de 2021 us convidem a participar en els debats de bioètica corresponents al CineFòrum “Les Malalties Minoritàries, una mirada a través del cinema”.

CineFòrum, debats d’ètica és un cicle de 3 debats durant 3 setmanes, que tindran lloc els dijous a la tarda. És obert a tots els públics, i especialment adreçat als professionals de la salut i a les famílies que viuen de prop la realitat de les malalties minoritàries i prevalents.

Per participar activament en la consideració de les implicacions ètiques de cada film, es recomana visualitzar-lo prèviament.

En cas de no disposar de les pel·lícules en format físic o digital, en el programa es faciliten els enllaços en què es troben disponibles (cal tenir en compte que algunes plataformes són gratuïtes i d’altres són de pagament).

El projecte neix el febrer de 2020 sota el guiatge de la Filmoteca de Catalunya, amb l’objectiu de crear un espai de reflexió entorn als dilemes ètics que es presenten en l’abordatge de les malalties minoritàries, i de conscienciar la societat, els representants de pacients, i els professionals clínics i de la recerca, de la importància del paper de la bioètica en la presa de decisions mèdiques i socials.


COM PARTICIPAR

Aquells participants que no requereixin certificat, es pot accedir de forma independent a les tres sessions a través dels enllaços de la plataforma zoom, sense necessitat d’inscripció prèvia.

Activitat pendent d’acreditació pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud.

Per a  obtenir l’acreditació és imprescindible inscriure’s prèviament i a assistir a les tres sessions que componen aquest cicle de CineFòrum de forma presencial o a través de la plataforma Zoom (6 hores de formació).

L’organització posarà a disposició dels professionals susceptibles d’obtenir l’acreditació els mitjans necessaris en tots dos formats per validar l’assistència.

En cas de dubtes o consultes, escriu-nos a plataformamm@gencat.cat

Plataforma Zoom
S’hi accedeix a través dels enllaços següents sense necessitat d’inscripció prèvia:
EM DIC SAM – 14 d’octubre de 18:30h a 20:30h – ENLLAÇ ZOOM
ESPECIALS – 21 d’octubre de 18:30h a 20:30h – ENLLAÇ ZOOM
LES CLAUS DE CASA – 28 d’octubre de 18:30h a 20:30h – ENLLAÇ ZOOM

Presencial
On? Sala d’actes – Centre Corporatiu de l’ICS
(Gran Via de les Corts Catalanes, 587, 08007 Barcelona)
Quan? Dijous 14, 21 i 28 d’octubre de 18:30 h a 20:30 h

INSCRIPCIÓ
Inscripció per a personal ICS – ENLLAÇ AQUÍ
Inscripció general – ENLLAÇ AQUÍ

Programa aquí

Bookmark the permalink.

Comments are closed.