CatSalut informa: L’Auditori Municipal d’Amposta, nou punt de vacunació

L’Auditori Municipal d’Amposta substituirà l’Antic Sindicat com a punt de vacunació poblacional a partir del proper 6 de juliol.

L’Auditori Municipal d’Amposta serà, a partir de dimarts, el nou punt de vacunació poblacional de la capital del Montsià. El nou punt  substituirà l’Antic Sindicat, i suposarà una ampliació de la capacitat de vacunació a causa de la disponibilitat més gran d’espai.

Estat de vacunació a les Terres de l’Ebre Aquest passat dimecres 30 de juny s’arribava a la xifra de 100.000 primeres dosis administrades a la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre. Aquesta xifra suposa una cobertura del 56,2% de primeres dosis al territori. Avui dia a Terres de l’Ebre hi ha un total de 72.787 persones que ja disposen de la pauta completa de vacunació, la qual cosa suposa que un 40,2% de la població   immunitzada.

Aquestes són les dades de vacunació per franja d’edat actualment a les Terres de l’Ebre:

Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, ha fet una crida “a vacunar-se a totes aquelles persones que encara no ho hagin fet. A mesura que les vacunes arriben programem i obrim cites als punts de vacunació poblacionals i als Centres d’Atenció Primària”. A més a  més, Lleixà ha volgut agrair “l’esforç que estan realitzant els professionals, en especial les infermeres, que realitzen jornades  complementàries i fan que avui tinguem aquestes dades de vacunació tan positives al territori”.

Tortosa, 2 de juliol de 2021

Bookmark the permalink.

Comments are closed.