CatSalut informa: Brot a la residència l’Onada de la Sénia

El brot s’eleva a onze casos, nou residents i dos professionals, i dos èxitus.

El brot detectat la setmana passada a la Residència l’Onada de la Sénia compta actualment, una vegada realitzat el cribratge al centre, amb 11  casos positius, 9 dels quals de persones usuàries, totes de la mateixa unitat de convivència, i dos treballadors. En el transcurs d’aquest brot  s’han de lamentar dos èxitus.

Des del Departament de Salut, juntament amb el Departament Drets Socials i Salut Pública de Tarragona i les Terres de l’Ebre es va organitzar un equip d’intervenció ràpida per tal d’adoptar les mesures i aïllaments necessaris per a controlar ràpidament el brot, mentre que  des d’Atenció Primària es realitzen cribratges continuats al centre. Així doncs, per tal de realitzar un aïllament en condicions, els usuaris  afectats han estat traslladats al buffer del centre l’Onada de Tortosa i, en els casos que s’ha requerit, al centre sociosanitari de Jesús.

Joan Nin, gerent de la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre, ha lamentat la situació a la Sénia, alhora que ha insistit en “no abaixar la  guàrdia amb les mesures de protecció i continuar amb l’estratègia de vacunació”. Nin ha destacat que “hem de ser conscients que seguim en plena pandèmia i és molt important no afluixar ni relaxar-se en l’adopció de les mesures per tal d’evitar nous casos com el de la Sénia”.

Tortosa, 24 d’agost de 2021

Bookmark the permalink.

Comments are closed.