El Banc de Sang i Teixits ha celebrat una nova edició de la campanya “Tinc sang de sibarita”

El Banc de Sang i Teixits ha organitzat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, amb la col·laboració dels voluntaris de l’Associació de Donants de Sang, una nova edició de la campanya “Tinc sang de sibarita”, aquest dijous 21 de desembre.

En aquesta ocasió la campanya “Tinc sang de sibarita” ha tornat a comptar amb la participació desinteressada del cuiner Jeroni Castells del restaurant Les Moles d’Ulldecona, amb una Estrella Michelin, que ha preparat un refrigeri amb tres degustacions: cucurutxo de pinya i foie, polvoró d’oli d’oliva i macarró d’anguila fumada, per obsequiar els donants.

Les 92 donacions que s’han aconseguit reforçaran les reserves de sang en un moment, just abans de les festes de Nadal, en què habitualment són molt necessàries.

La campanya s’ha inaugurat a les 9.30 al vestíbul principal de l’Hospital amb la presència de la directora de centre i s’ha allargat durant tot el dia fins a les 20 hores.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.