Arrenca el cicle de Xerrades ‘Ens Cuidem’ a Ulldecona per a promoure la salut comunitària

Amb l’objectiu d’incentivar una cultura de benestar i promoure la salut, l’ICS Terres de l’Ebre organitza a Ulldecona, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ulldecona, el cicle de xerrades  amb salut “Ens Cuidem” amb l’objectiu d’incentivar una cultura de benestar i promoure la salut.

Del 13 de maig fins a l’11 de juny, les persones participants tindran l’oportunitat d’aprendre i intercanviar coneixements sobre diversos aspectes relacionats amb la salut i el benestar.

El cicle de xerrades es desenvoluparà a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Ulldecona, en dies alterns, de 10.30 a 12 h, i estarà obert a tota la comunitat. L’entrada és lliure i gratuïta, es convida a totes les persones interessades a participar-hi. La programació prevista és la següent

13 de maig: Ens cuidem
En aquesta sessió introductòria, es presentaran els diferents rols professionals implicats en el cicle de xerrades i s’oferiran consells pràctics per millorar la salut en la vida quotidiana.

20 maig: Benestar emocional
Giulia Porou, referent de benestar emocional, explorarà les maneres de potenciar el benestar per a una vida més plena i equilibrada.

27 de maig : Alimentació saludable
La dietista nutricionista, Evelin Mascarell, compartirà coneixements sobre hàbits alimentaris saludables i desmuntarà mites relacionats amb l’alimentació.

3 de juny: Fisioteràpia
El fisioterapeuta, Jordi Murria, dirigirà una xerrada centrada en trenca mites sobre el dolor i estratègies per millorar la salut física.

11 de juny: Treball social i higiene bocal
La higienista bucodental, Ainhoa Sancho, oferirà una xerrada sobre la importància de la salut bucodental i les pràctiques per mantenir una boca sana. I la treballadora social Sara Sánchez explicarà el seu rol a l’Atenció Primària.

Amb aquest cicle de xerrades la ciutadania de Santa Bàrbara podrà rebre consells de professionals de la salut i obtenir eines per a millorar la qualitat de vida

Bookmark the permalink.

Comments are closed.