Acte d’homenatge als professionals jubilats el 2022 i als que han complit 25 anys de servei a l’ICS

Ahir, 15 de novembre, l’Institut Català de la Salut a les Terres de l’Ebre es va vestir de gala per acollir un acte carregat d’emoció en homenatge als més veterans i veteranes de l’ICS Terres de l’Ebre. L’esdeveniment, que va tenir lloc a l’edifici de les delegacions de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, va aplegar un centenar de persones entre professionals, familiars i convidats.

L’acte de reconeixement als professionals que s’han jubilat durant el 2022 i als que han complert 25 anys de servei a l’ICS Terres de l’Ebre va iniciar-se amb un sentit vídeo del gerent de l’ICS, Xavier Pérez, marcant així l’obertura institucional de la vetllada.

La taula presidencial va transcórrer sota la presidència de Gina Lucas, directora de sector de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre. També hi van participar Maria José Rallo, directora de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta; Ester Gavaldà, directora d’Atenció Primària Terres de l’Ebre; i Jordi Ribes, director de Persones i Desenvolupament, els quals van elogiar la dedicació i el compromís dels professionals de la salut, així com la importància del capital humà de l’ICS Terres de l’Ebre.

La doctora Pepa Gellida, pediatra de l’EAP la Ràpita- Alcanar i membre de l’Equip Funcional d’Expertesa a les Terres de l’Ebre va encarnar la veu de les 28 persones que heu complert 25 anys de servei en aquesta empresa.

Gellida va fer un discurs emotiu que també va reivindicar la necessitat de continuar treballant per la prevenció i atenció als casos d’abusos infantils a les Terres de l’Ebre.

Seguidament, la infermera Blanca Cuevas va parlar en nom dels 57 professionals que es van jubilar durant el 2022. Ella va ser infermera de l’ICS Terres de l’Ebre i al llarg de la seua trajectòria va liderar la direcció d’Infermeria de l’àmbit d’Hospital, d’Atenció Primària i també territorial.

A través del seu discurs, va fer un entranyable recorregut professional i personal per l’ICS Terres de l’Ebre.

Posteriorment, les directores i directors de l’ICS van entregar obsequis commemoratius als homenatjats amb la col·laboració d’un grup d’actors que van amenitzar aquesta part de la vetllada. Es va entregar una litografia d’una obra que l’artista local Josep Rollan ha donat a la Gerència Territorial i que simbolitza la gratitud i el reconeixement a la seua dedicació. A més, els jubilats i jubilades van rebre una targeta que els identifica com a professionals jubilats de la casa.

L’acte va concloure amb les paraules de la gerent territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, Maria Ferré, que va agrair als professionals per la seua dedicació i per contribuir al llarg dels anys els valors de responsabilitat, professionalisme i humanisme que són pilars de la nostra institució.

Per finalitzar, els assistents es van fer fotos de grup en l’espai photocall que es va dissenyar per a l’ocasió i també van compartir una copa de cava i un aperitiu.

“Aquest acte anual no només commemora els èxits i la dedicació dels professionals de la salut, sinó que també reforça el vincle entre els membres de la comunitat sanitària i destaca la importància de la seua feina per al sistema de salut a les Terres de l’Ebre”, explica Maria Ferré, gerent de l’ICS Terres de l’Ebre.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.