Acte d’homenatge als companys jubilats i als que compleixen 25 anys de treball (2019, 2020 i 2021)

Dimecres, 9 de novembre, es va celebrar l’acte d’homenatge als professionals de l’ICS Terres de l’Ebre que es van jubilar entre els anys 2019 i 2021, i també per als treballadors que van complir 25 anys de servei a la nostra gerència territorial.

L’esdeveniment va omplir d’emocions l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa, on un gran nombre de professionals van ser homenatjats i van rebre un obsequi de mans de les representants de la gerència.

Jubilats 2019, 2020 i 2021

Maria Ferré, gerent territorial de l’ICS Terres de l’Ebre; Maria José Rallo, directora de l’HTVC i Esther Gavaldà, direcció d’Atenció Primària de Terres de l’Ebre, van entregar l’obsequi commemoratiu als assistents que van anar pujant a l’escenari el qual es va quedar petit per acollir la gran família de companys i amics que van rebre agraïts i emocionats aquest petit homenatge.

L’acte va finalitzar amb l’actuació en directe del cantant Joan Rovira que va interpretar alguns dels seus èxits més coneguts i una nova cançó que s’inclourà en el seu proper disc.

Des de la Gerència de l’ICS Terres de l’Ebre agraïm els anys de dedicació d’aquests professionals i als jubilats els desitgem molta sort en aquesta nova etapa que acaben d’iniciar.

Podeu veure la recopilació de vídeos clicant aquí.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.