18 de març, jornada de portes obertes per a nous residents a l’ICS Terres de l’Ebre

El pròxim dilluns, 18 de març, l’ICS Terres de l’Ebre convida les i els futurs residents a participar en la seua jornada de portes obertes. L’esdeveniment tindrà lloc a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) d’11 a 13 hores i també es podrà seguir en línia.

La jornada de portes obertes és una oportunitat per a estudiants i professionals de la medicina interessats a iniciar el seu període de residència a les Terres de l’Ebre. “Les persones participants tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà les Unitats Docents i les diferents especialitats que s’ofereixen, a més, els mostrarem el compromís de l’ICS Terres de l’Ebre amb l’excel·lència en la prestació de serveis de salut i la formació de professionals mèdics”, explica Maria Ferré, gerent de l’ICS Terres de l’Ebre.

Aquesta sessió conjunta entre l’HTVC, Atenció Primària de les Terres de l’Ebre i l’Hospital Santa Creu de Jesús també té com a objectiu resoldre els dubtes dels futurs residents abans d’iniciar el seu període de residència.

Neus Rodríguez, cap d’Estudis de l’HTVC, destaca: “L’HTVC és el centre hospitalari de referència a les Terres de l’Ebre i està acreditat per la formació de residents des de l’any 1979. Progressivament, s’han anat acreditant fins a nou especialitats per a oferir una formació de qualitat que prepara els professionals mèdics per afrontar els reptes de la pràctica clínica actual”.

Enguany a les Terres de l’Ebre s’ofereixen places de residents a les especialitats de pediatria, anàlisis clíniques, anestesiologia i reanimació, cirurgia ortopèdica i traumatologia, medicina intensiva, medicina interna, radiodiagnòstic i infermeria obstetrícia-ginecològica, medicina familiar i comunitària (MFiC), geriatria i infermeria geriàtrica. Al web Unitats Docents Terres de l’Ebre està disponible tota la informació sobre les Unitats Docents i les diferents especialitats que s’hi ofereixen, a més, es poden trobar testimonis de diferents MIR i de les responsables de la formació.

Beatriz Satué, cap de la Unitat Docent de Medicina Familiar Tortosa Terres de l’Ebre, afegeix que  a l’ICS Terres de l’Ebre “apliquem la formació pròpia de cada especialitat, però l’adaptem de forma individual, sempre que siga possible, per tal d’assegurar un itinerari personalitzat i de qualitat per als nostres residents”. En acabar el període de formació MIR, a l’ICS Terres de l’Ebre “hi ha molt bones sortides laborals que coneixereu si ens acompanyeu durant la vostra formació els pròxims quatre anys”, conclou.

Tortosa- Terres de l’Ebre pot ser una gran elecció, per això l’ICS Terres de l’ Ebre anima totes les persones interessades a participar en les Jornades de portes obertes.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.